3–7 czerwca

Drukuj jadłospis

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek

śniadanie
Bułka śniadaniowa z twarożkiem ze szpinakiem (wyrób własny)
Rzodkiewka
Herbata owocowa
Chleb wiejski
Pasta z tuńczyka (wyrób własny)
Papryka
Herbata zielona
Tosty z serem
Ketchup
Pomidor
melisa
Rogalik maślany
Miód
Gruszka
Kakao
Chleb rodzinnyz wędliną
Pomidorki koktajlowe
Herbata z cytryną

ZUPA
Parzycha
Koperkowa z zacierkamiZ fasolki szparagowej z ryżemPieczarkowa Krem brokułowy z grzankami 

II DANIE
Kluski leniwe
Surówka z marchewki
Kompot
Filet z kurczaka w sosie serowym
Kasz bulgur
Surówka z kapusty białej
kompot
Kotlet mielony
Buraczki zasmażane
Ziemniaki
sok
Risotto z indykiem i warzywami
kompot
Pulpety rybne w sosie pomidorowym
Mizeria
Ziemniaki
Kompot

PODWIECZOREK
Kabanosy
Chleb baltonowski
Ogórek zielony
Herbata z cytryną
Serek
Chrupki kukurydziane
Truskawki
mięta
Chleb żytni
Wędlina
Ogórek kiszony
Rumianek
Chleb barowy
Pasta jajeczna (wyrób własny)
Ogórek zielony
mięta
Ciasto zebra
Arbuz
Lemoniada

27–30 maja

PONIEDZIAŁEK 27.05 Śniadanie: chleb barowy, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, naleśniki z serem, polewa brzoskwiniowa, kompot Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, pomidor, herbata owocowa  WTOREK 28.05 Śniadanie: chleb …

20–24 maja

PONIEDZIAŁEK 20.05 Śniadanie: kajzerka, bieluch, papryka, melisa Obiad: zupa z zielonego groszku, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, rumianek  WTOREK 21.05 Śniadanie: bułka wrocławska z dżemem, gruszka, kawa inka …

6–10 maja

PONIEDZIAŁEK 06.05 Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, rumianek Obiad: zupa koperkowa, pesto z makaronem i pomidorem,  kompot Podwieczorek: chleb wiejski, wędlina, rzodkiewka, herbata z cytryną  WTOREK 07.05 Śniadanie: kajzerka z pastą jajeczną (wyrób …

29–30 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 29.04 Śniadanie: kajzerka z dżemem, jabłko, herbata owocowa Obiad: zupa ogórkowa, placki warzywne, sos czosnkowy,  kompot Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, ogórek zielony, herbata zielona WTOREK 30.04 Śniadanie: chleb barowy z pastą …

22–26 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 22.04 Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, melisa Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa,  kompot Podwieczorek: chleb wiejski, pasta czosnkowa (wyrób własny), papryka,  herbata owocowa WTOREK 23.04 …