Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | |
śniadanie | Bułka śniadaniowa z twarożkiem ze szpinakiem (wyrób własny) Rzodkiewka Herbata owocowa | Chleb wiejski Pasta z tuńczyka (wyrób własny) Papryka Herbata zielona | Tosty z serem Ketchup Pomidor melisa | Rogalik maślany Miód Gruszka Kakao | Chleb rodzinnyz wędliną Pomidorki koktajlowe Herbata z cytryną |
ZUPA | Parzycha | Koperkowa z zacierkami | Z fasolki szparagowej z ryżem | Pieczarkowa | Krem brokułowy z grzankami |
II DANIE | Kluski leniwe Surówka z marchewki Kompot | Filet z kurczaka w sosie serowym Kasz bulgur Surówka z kapusty białej kompot | Kotlet mielony Buraczki zasmażane Ziemniaki sok | Risotto z indykiem i warzywami kompot | Pulpety rybne w sosie pomidorowym Mizeria Ziemniaki Kompot |
PODWIECZOREK | Kabanosy Chleb baltonowski Ogórek zielony Herbata z cytryną | Serek Chrupki kukurydziane Truskawki mięta | Chleb żytni Wędlina Ogórek kiszony Rumianek | Chleb barowy Pasta jajeczna (wyrób własny) Ogórek zielony mięta | Ciasto zebra Arbuz Lemoniada |
27–30 maja
PONIEDZIAŁEK 27.05 Śniadanie: chleb barowy, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, naleśniki z serem, polewa brzoskwiniowa, kompot Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, pomidor, herbata owocowa WTOREK 28.05 Śniadanie: chleb …
20–24 maja
PONIEDZIAŁEK 20.05 Śniadanie: kajzerka, bieluch, papryka, melisa Obiad: zupa z zielonego groszku, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, rumianek WTOREK 21.05 Śniadanie: bułka wrocławska z dżemem, gruszka, kawa inka …
6–10 maja
PONIEDZIAŁEK 06.05 Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, rumianek Obiad: zupa koperkowa, pesto z makaronem i pomidorem, kompot Podwieczorek: chleb wiejski, wędlina, rzodkiewka, herbata z cytryną WTOREK 07.05 Śniadanie: kajzerka z pastą jajeczną (wyrób …
29–30 kwietnia
PONIEDZIAŁEK 29.04 Śniadanie: kajzerka z dżemem, jabłko, herbata owocowa Obiad: zupa ogórkowa, placki warzywne, sos czosnkowy, kompot Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, ogórek zielony, herbata zielona WTOREK 30.04 Śniadanie: chleb barowy z pastą …
22–26 kwietnia
PONIEDZIAŁEK 22.04 Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, melisa Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa, kompot Podwieczorek: chleb wiejski, pasta czosnkowa (wyrób własny), papryka, herbata owocowa WTOREK 23.04 …