1–5 lipca

Drukuj jadłospis

PONIEDZIAŁEK 01.07

Śniadanie: chleb barowy, bieluch, pomidor, herbata owocowa

Obiad: zupa barszcz biały, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, ananas,  kompot

Podwieczorek: chleb żytni z pastą z wędliny (wyrób własny), ogórek zielony, mięta

WTOREK 02.07

Śniadanie: chleb wiejski z wędliną, papryka, herbata zielona

Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, kotlet z kurczaka, ziemniaki, fasolka szparagowa, kompot

Podwieczorek: serek, chrupki kukurydziane, maliny, melisa

ŚRODA 03.07

Śniadanie: bułka wrocławska, miód, jabłko, kawa inka

Obiad: zupa buraczkowa, indyk w sosie brokułowo-serowym, makaron, kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta tzatzyki (wyrób własny), kalarepa, herbata owocowa 

CZWARTEK 04.07

Śniadanie: bułka śniadaniowa, ser żółty, pomidor, pomidor, rumianek,

Obiad: krem z zielonego groszku, gulasz, kasza gryczana, ogórek kiszony,  kompot

Podwieczorek: drożdżówka z budyniem, borówka, lemoniada

PIĄTEK 05.07

Śniadanie: chleb rodzinny, kabanosy, ogórek zielony, herbata z cytryną

Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, ryba w sosie greckim, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: chleb tygrys, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, melisa

24–28 czerwca

PONIEDZIAŁEK 24.06 Śniadanie: tosty z serem, ketchup. Pomidor, melisa Obiad: zupa z zielonego groszku, placki ziemniaczano-warzywne, sos jogurtowo-czosnkowy,  kompot Podwieczorek: budyń czekoladowy, biszkopty, gruszka WTOREK 25.06 Śniadanie: kajzerka, wędlina, papryka, herbata owocowa Obiad: …

17–21 czerwca

PONIEDZIAŁEK 17.06 Śniadanie: chleb tygrys, serek wiejski, ogórek zielony, herbata zielona Obiad: zupa kapuśniak, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb wiejski z pastą z wędliny (wyrób własny), papryka, herbata owocowa …

27–30 maja

PONIEDZIAŁEK 27.05 Śniadanie: chleb barowy, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, naleśniki z serem, polewa brzoskwiniowa, kompot Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, pomidor, herbata owocowa  WTOREK 28.05 Śniadanie: chleb …

20–24 maja

PONIEDZIAŁEK 20.05 Śniadanie: kajzerka, bieluch, papryka, melisa Obiad: zupa z zielonego groszku, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, rumianek  WTOREK 21.05 Śniadanie: bułka wrocławska z dżemem, gruszka, kawa inka …