PONIEDZIAŁEK 31.03
Śniadanie: chleb królewski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, mięta
Obiad: zupa jarzynowa z ryżem, kluski ziemniaczane, okrasa z cebuli, ser biały, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta tzatzyki (wyrób własny), rzodkiewka, herbata z cytryną
WTOREK 01.04
Śniadanie: kajzerka z wędliną, papryka, bawarka
Obiad: zupa kapuśniak, eskalopki w sosie warzywnym, kasza kuskus, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, podpłomyki, herbata z pomarańczą
ŚRODA 02.04
Śniadanie: rogalik z dżemem, gruszka, mleko
Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta biała zasmażana, sok tłoczony
Podwieczorek: chleb barowy, pasta twarogowa ze szpinakiem (wyrób własny), marchew słupki, herbata zielona
CZWARTEK 03.04
Śniadanie: tosty z serem, ogórek zielony, ketchup, herbata owocowa
Obiad: zupa buraczkowa, pulpety w sosie śmietankowo-koperkowym, ryż brązowy, fasolka szparagowa, kompot
Podwieczorek: chleb baltazar z pastą twarogowo-paprykową (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, rumianek
PIĄTEK 04.04
Śniadanie: chleb wiejski, pasta jajeczna (wyrób własny), pomidor, herbata z cytryną
Obiad: krem z marchewki z grzankami, ryba w cieście naleśnikowym, ziemniaki, sałatka szwedzka, kompot
Podwieczorek: babeczki marchewkowe, winogrono, mleko