PONIEDZIAŁEK 18.11
Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, kakao
Obiad: zupa zacierkowa, kluski ziemniaczane, okrasa z cebuli, surówka z kapusty kiszonej i marchewki, kompot
Podwieczorek: serek, wafle ryżowe, winogrono, herbata owocowa
WTOREK 19.11
Śniadanie: bułka rustałka, pasta z awokado i jajek z ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem, pomidor, herbata z pomarańczą
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kotlety pożarskie, ziemniaki, surówka z kapusty czerwonej i jabłka
Podwieczorek: chleb baltonowski z wędliną, rzodkiewka, herbata z cytryną i imbirem
ŚRODA 20.11
Śniadanie: bułka wrocławska, twarożek z ananasem (wyrób własny), bakalie, mleko
Obiad: zupa buraczkowa, gulasz z udźca indyka w jarzynach, ryż, sok
Podwieczorek: chleb wiejski, kabanosy, papryka, rumianek
CZWARTEK 21.11
Śniadanie: parówki, chleb żytni, pomidor, ketchup, bawarka
Obiad: krem marchewkowy z grzankami, rolada ze szpinakiem, serem feta w sosie, kasza perłowa, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą twarogową z suszonymi pomidorami i bazylią (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z miodem
PIĄTEK 22.11
Śniadanie: chleb baltazar, pasta twarogowa z burakiem i czosnkiem (wyrób własny), marchew w słupkach
Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, ryba w panko, ziemniaki, surówka z ogórka kiszonego i pomidora, kompot
Podwieczorek: ciasto bananowe, mandarynka, woda z pomarańczą