PONIEDZIAŁEK 13.01
Śniadanie: chleb wiejski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kluski leniwe, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, pomidor, herbata z cytryną
WTOREK 14.01
Śniadanie: chleb baltonowski, wędlina, rzodkiewka, kakao
Obiad: zupa ogórkowa, potrawka z indyka z warzywami, kasza bulgur, kompot
Podwieczorek: serek, jabłko, podpłomyki, herbata zielona
ŚRODA 15.01
Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, melisa
Obiad: krem z zielonego groszku, kotlety schabowe, ziemniaki,
surówka z kapusty białej, kompot
Podwieczorek: chleb baltazar z twarożkiem (wyrób własny), pomidor, herbata
CZWARTEK 16.01
Śniadanie: rogalik maślany, twarożek owocowy (wyrób własny), gruszka, mleko
Obiad: zupa buraczkowa, udko z kurczaka pieczone, ryż, mizeria, kompot
Podwieczorek: krakersy, twarożek ze szczypiorkiem (wyrób własny),
marchewka słupki, herbata
PIĄTEK 17.01
Śniadanie: bułka ciabata, pasta z jajek i awokado (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, rumianek
Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, kotlety rybne, ziemniaki,
kalafior gotowany, kompot
Podwieczorek: ciasto bananowe, mandarynka, mleko