PONIEDZIAŁEK 27.01
Śniadanie: chleb baltazar, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, makaraon, sos pesto, pomidor, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski, twarożek czosnkowy (wyrób własny), warzywa słupki, herbata z cytryną
WTOREK 28.01
Śniadanie: bułka śniadaniowa, pasta z tuńczyka (wyrób własny), papryka, mięta
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, kotlety z kurczaka, ryż, mizeria, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, wafle ryżowe, herbata z imbirem
ŚRODA 29.01
Śniadanie: bułka z kruszonką, bakalie, mleko
Obiad: zupa z fasolki szparagowej, gołąbki w sosie koperkowym, surówka wiosenna, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny, pasta z kurczaka (wyrób własny), papryka, herbata zielona
CZWARTEK 30.01
Śniadanie: chleb królewski, pasta twarogowo-ziołowa (wyrób własny), ogórek zielony
Obiad: zupa krupnik, lecz z indyka z warzywami, kasza bulgur, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, wędlina, pomidor, herbata owocowa
PIĄTEK 31.01
Śniadanie: chleb maślany, parówki, pomidorki koktajlowe, melisa
Obiad: krem z cukinii z grzankami, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek: gofry, mandarynka, mleko