PONIEDZIAŁEK 16.12
Śniadanie: bułka ciabata, bieluch, pomidor, herbata z imbirem i cytryn a
Obiad: zupa kapuśniak, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, ogórek zielony, herbata z pomarańczą
WTOREK 17.12
Śniadanie: chleb tygrys, pasta z tuńczyka (wyrób własny), papryka, bawarka
Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, nugetsy, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: galaretka, chrupki kukurydziane, banan, woda z pomarańczą
ŚRODA 18.12
Śniadanie: bułka z kruszonką, jabłko, mleko
Obiad: zupa parzycha, indyk w sosie brokułowo-serowym, ryż, kompot
Podwieczorek: krążki kukurydziane, twarożek ze szczypiorkiem (wyrób własny), marchewka słupki, herbata z imbirem
CZWARTEK 19.12
Śniadanie: chleb baltazar, pasta jajeczna (wyrób własny), rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: krem z cukinii z grzankami, bitki w sosie, kasza gryczana, buraczki zasmażane, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski z serem żółtym, pomidorki koktajlowe, herbata zielona
PIĄTEK 20.12
Śniadanie: chleb wiejski, parówki, ketchup, ogórek zielony
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ryba smażona, ziemniaki, surówka szwedzka, kompot
Podwieczorek: ciasto czekoladowe, mandarynka, mleko