PONIEDZIAŁEK 02.12
Śniadanie: bułka ciabata z serem żółtym, ogórek zielony, rumianek
Obiad: zupa ogórkowa, placki z marchewki, cukinii i ziemniaków, sos jogurtowo-czosnkowy kompot
Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, papryka, woda z pomarańczą
WTOREK 03.12
Śniadanie: rogalik z makiem, twarożek ze szczypiorkiem, warzywa słupki, bawarka
Obiad: krem dyniowy z grzankami, kotlety z kurczaka z siemieniem lnianym, ziemniaki, colesław, kompot
Podwieczorek: smoothie truskawkowo-ananasowe, winogrono, podpłomyki
ŚRODA 04.12
Śniadanie: chałka, nutella (wyrób własny), bakalie, mleko
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kaszotto z indyka z warzywami, mizeria, sok
Podwieczorek: chleb maślany, wędlina, rzodkiewka, herbata z pomarańczą
CZWARTEK 05.12
Śniadanie: chleb wiejski, pasta z ciecierzycy (wyrób własny), pomidor, herbata owocowa
Obiad: zupa fasolowa, spaghetti, sos boloński, mozzarella, kompot
Podwieczorek: krakersy, pasta twarogowa ziołowa, ogórek zielony, herbata z cytryną
PIĄTEK 06.12
Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, chleb baltazar, papryka, herbata z imbirem
Obiad: rosół z makaronem, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki, sałatka z kalafiora, kompot
Podwieczorek: piernik z powidłami, mandarynka, mleko