2–6 grudnia

PONIEDZIAŁEK 02.12

Śniadanie: bułka ciabata z serem żółtym, ogórek zielony, rumianek

Obiad: zupa ogórkowa, placki z marchewki, cukinii i ziemniaków, sos jogurtowo-czosnkowy  kompot

Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, papryka, woda z pomarańczą

WTOREK 03.12

Śniadanie: rogalik z makiem, twarożek ze szczypiorkiem, warzywa słupki, bawarka

Obiad: krem dyniowy z grzankami, kotlety z kurczaka z siemieniem lnianym,  ziemniaki, colesław, kompot

Podwieczorek: smoothie truskawkowo-ananasowe, winogrono, podpłomyki

ŚRODA 04.12

Śniadanie: chałka, nutella (wyrób własny), bakalie, mleko 

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kaszotto z indyka z warzywami, mizeria, sok

Podwieczorek: chleb maślany, wędlina, rzodkiewka, herbata z pomarańczą 

CZWARTEK 05.12

Śniadanie: chleb wiejski, pasta z ciecierzycy (wyrób własny), pomidor, herbata owocowa

Obiad: zupa fasolowa, spaghetti, sos boloński, mozzarella, kompot

Podwieczorek: krakersy, pasta twarogowa ziołowa, ogórek zielony, herbata z cytryną

PIĄTEK 06.12

Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, chleb baltazar, papryka, herbata z imbirem

Obiad: rosół z makaronem, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki,  sałatka z kalafiora, kompot

Podwieczorek: piernik z powidłami, mandarynka, mleko