12–15 listopada

WTOREK 12.11

Śniadanie: chleb rodzinny, serek wiejski, pomidor, bawarka

Obiad: zupa jarzynowa z ryżem, makaron z serem białym, sos truskawkowy,  kompot

Podwieczorek: krążki kukurydziane, pasta czosnkowa (wyrób własny),  ogórek zielony, herbata owocowa

ŚRODA 13.11

Śniadanie: tosty z serem, ketchup, papryka, melisa 

Obiad: zupa grochowa, filet z kurczaka w cieście naleśnikowym, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, sok

Podwieczorek: koktajl mleczny bananowo-jagodowy, biszkopty, bakalie

CZWARTEK 14.11

Śniadanie: bułka z kruszonką, gruszka, mleko

Obiad: krem z dyni z grzankami, ryba smażona, brokuł gotowany, kompot

Podwieczorek: chleb maślany, pasta z łososia i jajek (wyrób własny), rzodkiewka, woda z limonką

PIĄTEK 15.11

Śniadanie: chleb królewski z wędliną, ogórek zielony, herbata z imbirem i miodem

Obiad: zupa pieczarkowa, pierogi z mięsem z okrasą z cebuli, surówka z kapusty kiszonej, kompot

Podwieczorek: ciasteczka maślane, kisiel, mandarynka