19–23 sierpnia

PONIEDZIAŁEK 19.08

Śniadanie: chleb rodzinny z serkiem wiejskim, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa kartoflanka, ryż z sosem truskawkowo-jogurtowym, brzoskwinia,  kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta z wędliny (wyrób własny), papryka, herbata owocowa

WTOREK 20.08

Śniadanie: chleb barowy z wędliną, pomidor, rumianek

Obiad: krem z cukinii z grzankami, filet w sosie szpinakowym, kasza kuskus, kompot

Podwieczorek: serek, chrupki kukurydziane, jabłko, melisa

ŚRODA 21.08

Śniadanie: kajzerka z twarożkiem  owocowym (wyrób własny), gruszka, kawa inka 

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kotlet pożarski, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot

Podwieczorek: chleb wiejski, kabanosy, pomidorki koktajlowe, mięta

CZWARTEK 22.08

Śniadanie: chleb graham z jajecznicą, pomidor, herbata zielona

Obiad: zupa ogórkowa, sos boloński z makaronem spaghetti, mozzarella,  kompot

Podwieczorek: muffinki czekoladowe, śliwka, lemoniada

PIĄTEK 23.08

Śniadanie: chleb tygrys, pasta z makreli (wyrób własny), rzodkiewka, herbata owocowa

Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, pulpety rybne w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, kompot

Podwieczorek: chleb żytni ze schabem pieczonym  (wyrób własny), ogórek kiszony, mięta