PONIEDZIAŁEK 19.08
Śniadanie: chleb rodzinny z serkiem wiejskim, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa kartoflanka, ryż z sosem truskawkowo-jogurtowym, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta z wędliny (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
WTOREK 20.08
Śniadanie: chleb barowy z wędliną, pomidor, rumianek
Obiad: krem z cukinii z grzankami, filet w sosie szpinakowym, kasza kuskus, kompot
Podwieczorek: serek, chrupki kukurydziane, jabłko, melisa
ŚRODA 21.08
Śniadanie: kajzerka z twarożkiem owocowym (wyrób własny), gruszka, kawa inka
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kotlet pożarski, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, kabanosy, pomidorki koktajlowe, mięta
CZWARTEK 22.08
Śniadanie: chleb graham z jajecznicą, pomidor, herbata zielona
Obiad: zupa ogórkowa, sos boloński z makaronem spaghetti, mozzarella, kompot
Podwieczorek: muffinki czekoladowe, śliwka, lemoniada
PIĄTEK 23.08
Śniadanie: chleb tygrys, pasta z makreli (wyrób własny), rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, pulpety rybne w sosie pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa, kompot
Podwieczorek: chleb żytni ze schabem pieczonym (wyrób własny), ogórek kiszony, mięta