PONIEDZIAŁEK 09.12
Śniadanie: chleb baltonowski, serek wiejski, papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa barszcz biały, kopytka z okrasą, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek: chleb królewski z wędliną, pomidorki koktajlowe, rumianek
WTOREK 10.12
Śniadanie: kajzerka, twarożek z rzodkiewką (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z pomarańczą
Obiad: zupa kalafiorowa z zacierką, kotlety mielone, surówka z kapusty pekińskiej, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: budyń czekoladowy, słomka ptysiowa, winogrona
ŚRODA 11.12
Śniadanie: chałka, dżem, bakalie, mleko
Obiad: zupa grochowa, filet pieczony w sosie marchewkowym, ryż, mizeria, kompot
Podwieczorek: chleb baltazar, pasta z wędliny (wyrób własny), rzodkiewka, herbata z imbirem i pomarańczą
CZWARTEK 12.12
Śniadanie: tosty z serem, pomidor, ketchup, melisa
Obiad: zupa ryżanka, pulpety w sosie pieczarkowym, kasza bulgur, groszek z marchewką, kompot
Podwieczorek: ciasteczka francuskie z brzoskwinią, mandarynka, mleko
PIĄTEK 13.12
Śniadanie: chleb rodzinny z pastą z łososia (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną
Obiad: krem brokułowy z grzankami, ryba, sos grecki, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata z imbirem