7–11 października

PONIEDZIAŁEK 07.10

Śniadanie: bułka śniadaniowa, serek wiejski, papryka, mięta

Obiad: zupa barszcz biały, placki ziemniaczane, sos czosnkowy, kompot

Podwieczorek: chleb baltazar z wędliną, pomidor, melisa

WTOREK 08.10

Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, herbata owocowa 

Obiad: krem z dyni z grzankami, potrawka z kurczaka z warzywami, kasza perłowa, kompot

Podwieczorek: budyń, słomka ptysiowa, śliwka

ŚRODA 09.10

Śniadanie: rogalik maślany z twarożkiem owocowym (wyrób własny), jabłko, kawa inka

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, kotlet mielony, ziemniaki, mizeria, kompot

Podwieczorek: chleb królewski z pastą z tuńczyka (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata zielona

CZWARTEK 10.10

Śniadanie: chleb żytni z wędliną, rzodkiewka, herbata z cytryną 

Obiad: zupa grochowa, risotto z indyka z warzywami, kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski z twarożkiem czosnkowym (wyrób własny), warzywa słupki, rumianek

PIĄTEK 11.10

Śniadanie: chleb wiejski z pasztetem (wyrób własny), ogórek kiszony, melisa

Obiad: rosół z makaronem,  pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka baby, kompot

Podwieczorek: ciasto zebra, banan, herbata owocowa