PONIEDZIAŁEK 06.05
Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, rumianek
Obiad: zupa koperkowa, pesto z makaronem i pomidorem, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, wędlina, rzodkiewka, herbata z cytryną
WTOREK 07.05
Śniadanie: kajzerka z pastą jajeczną (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa kalafiorowa z kaszą jaglaną, indyk w sosie szpinakowym, ryż, sok
Podwieczorek: jogurt truskawkowy, winogrona, biszkopty, herbata zielona
ŚRODA 08.05
Śniadanie: rogalik maślany z miodem, gruszka, kakao
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z ryżem, kotlet z kurczaka, kapusta młoda, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), marchewka słupki, herbata owocowa
CZWARTEK 09.05
Śniadanie: chleb barowy z wędliną, pomidorki koktajlowe, mięta
Obiad: zupa botwinkowa, gulasz z warzywami, ogórek kiszony, kompot
Podwieczorek: kabanosy, chleb rodzinny, pomidory, melisa
PIĄTEK 10.05
Śniadanie: chleb żytni, pasta z kurczaka (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, ryba smażona, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Podwieczorek: budyń, ciasteczka, jabłko, rumianek