PONIEDZIAŁEK 04.11
Śniadanie: kajzerka, bieluch, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pesto z makaronem, pomidor, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski z wędliną, papryka, herbata zielona
WTOREK 05.11
Śniadanie: chleb wiejski z serem żółtym, rzodkiewka, bawarka
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z zacierką, nugetsy, ziemniaki, surówka z kapusty białej, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta
ŚRODA 06.11
Śniadanie: chałka, nutella (wyrób własny), bakalie, mleko
Obiad: zupa krupnik, pieczeń rzymska, kasza bulgur, mizeria, sok
Podwieczorek: chleb maślany, kabanosy, pomidorki koktajlowe, rumianek
CZWARTEK 07.11
Śniadanie: jajecznica, chleb tygrys, pomidor, herbata owocowa
Obiad: zupa kapuśniak, pulpety w sosie pieczarkowym, ryż brązowy, groszek z marchewką, kompot
Podwieczorek: muffinki, mandarynka, lemoniada
PIĄTEK 08.11
Śniadanie: grahamka, twarożek z rzodkiewką (wyrób własny), papryka, kakao
Obiad: krem z brokuła z grzankami, ryba z siemieniem lnianym, ziemniaki, sałatka z ogórka kiszonego, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą z wędliny (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną