4–8 listopada

PONIEDZIAŁEK 04.11

Śniadanie: kajzerka, bieluch, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pesto z makaronem, pomidor,  kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski z wędliną, papryka, herbata zielona

WTOREK 05.11

Śniadanie: chleb wiejski z serem żółtym, rzodkiewka, bawarka

Obiad: zupa z fasolki szparagowej z zacierką, nugetsy, ziemniaki,  surówka z kapusty białej,  kompot

Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta

ŚRODA 06.11

Śniadanie: chałka, nutella (wyrób własny), bakalie, mleko 

Obiad: zupa krupnik, pieczeń rzymska, kasza bulgur, mizeria, sok

Podwieczorek: chleb maślany, kabanosy, pomidorki koktajlowe, rumianek 

CZWARTEK 07.11

Śniadanie: jajecznica, chleb tygrys, pomidor, herbata owocowa

Obiad: zupa kapuśniak, pulpety w sosie pieczarkowym, ryż brązowy, groszek z marchewką,  kompot

Podwieczorek: muffinki, mandarynka, lemoniada

PIĄTEK 08.11

Śniadanie: grahamka, twarożek z rzodkiewką (wyrób własny), papryka, kakao

Obiad: krem z brokuła z grzankami, ryba z siemieniem lnianym,  ziemniaki, sałatka z ogórka kiszonego,  kompot

Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą z wędliny (wyrób własny),  ogórek zielony, herbata z cytryną