30 września – 4 października

PONIEDZIAŁEK 30.09
Śniadanie: chleb baltazar z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), papryka, rumianek
Obiad: zupa kartoflanka, naleśniki z jabłkami, polewa truskawkowa, kompot
Podwieczorek: chleb królewski z wędliną, ogórek zielony, melisa

WTOREK 01.10
Śniadanie: chleb wiejski, pasta jajeczna (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata zielona
Obiad: krem z cukinii z grzankami, filet z indyka w sosie marchewkowym,
ryż brązowy, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: koktajl owocowy, herbatniki, gruszka

ŚRODA 02.10
Śniadanie: chleb rodzinny z wędliną, papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa kalafiorowa z kaszą kuskus, kulki drobiowe z serem, ziemniaki,
fasolka szparagowa, sok
Podwieczorek: chleb maślany, pasta z makreli (wyrób własny), ogórek kiszony, mięta

CZWARTEK 03.10
Śniadanie: kajzerka, dżem, jabłko, kakao
Obiad: zupa pieczarkowa, makaron spaghetti razowy, sos boloński, mozzarella, kompot
Podwieczorek: chleb żytni, ser żółty, rzodkiewka, herbata z cytryną

PIĄTEK 04.10
Śniadanie: parówki, chleb barowy, ogórek zielony, ketchup, melisa
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ryba w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, sałatka szwedzka, kompot
Podwieczorek: ciasto czekoladowe, śliwka, herbata owocowa