27–30 maja

PONIEDZIAŁEK 27.05

Śniadanie: chleb barowy, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek

Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, naleśniki z serem, polewa brzoskwiniowa, kompot

Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, pomidor, herbata owocowa 

WTOREK 28.05

Śniadanie: chleb żytni, wędlina, papryka, herbata z cytryną

Obiad: zupa botwinkowa, kotlet z kurczaka, ryż, surówka wiosenna, kompot

Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta 

ŚRODA 29.05

Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, rzodkiewka, kawa inka

Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, bitki, kasza pęczak, kapusta zasmażana,  kompot

Podwieczorek: chleb wiejski, pasta tzatzyki (wyrób własny), papryka, melisa 

PIĄTEK 30.05

Śniadanie: jajecznica, pomidor, chleb baltonowski, herbata owocowa

Obiad: krem warzywny z grzankami, ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: kisiel, ciasteczka, truskawki