PONIEDZIAŁEK 27.05
Śniadanie: chleb barowy, serek wiejski, ogórek zielony, rumianek
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, naleśniki z serem, polewa brzoskwiniowa, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, pomidor, herbata owocowa
WTOREK 28.05
Śniadanie: chleb żytni, wędlina, papryka, herbata z cytryną
Obiad: zupa botwinkowa, kotlet z kurczaka, ryż, surówka wiosenna, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta
ŚRODA 29.05
Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, rzodkiewka, kawa inka
Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, bitki, kasza pęczak, kapusta zasmażana, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, pasta tzatzyki (wyrób własny), papryka, melisa
PIĄTEK 30.05
Śniadanie: jajecznica, pomidor, chleb baltonowski, herbata owocowa
Obiad: krem warzywny z grzankami, ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: kisiel, ciasteczka, truskawki