PONIEDZIAŁEK 25.11
Śniadanie: bułka z ziarnem i serem żółtym, ogórek zielony, bawarka
Obiad: zupa krupnik, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa, kompot
Podwieczorek: chleb graham, pasta twarogowa szpinakowa (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata z pomarańczą
WTOREK 26.11
Śniadanie: bułka z wędliną, rzodkiewka, rzodkiewka, herbata z miodem, imbirem i cytryną
Obiad: krem warzywny z grzankami, polędwiczki z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: jogurt wieloowocowy, herbatniki, jabłko, mięta
ŚRODA 27.11
Śniadanie: rogalik maślany, miód, gruszka, mleko
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z kaszą kuskus, potrawka z udźca z indyka, ryż, kompot
Podwieczorek: chleb tygrys, pasta tzatziki (wyrób własny), papryka, herbata zielona
CZWARTEK 28.11
Śniadanie: chleb królewski, pasta z kurczaka (wyrób własny), papryka, herbata z pomarańczą
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, gulasz, kasza gryczana, ogórek kiszony, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą twarogową z suszonymi pomidorami i bazylią (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z miodem
PIĄTEK 29.11
Śniadanie: chleb wiejski, jajecznica, pomidor, rumianek
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka z kapusty, kompot
Podwieczorek: ciasto szpinakowe, mandarynka, mleko