PONIEDZIAŁEK 24.03
Śniadanie: chleb rodzinny, serek wiejski, papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa, kompot
Podwieczorek: chleb maślany z wędliną, ogórek zielony, herbata zimowa
WTOREK 25.03
Śniadanie: chleb baltonowski, parówki, ketchup, pomidorki koktajlowe, herbata z cytryną
Obiad: zupa grochowa, potrawka z indyka z warzywami, ryż, mizeria, kompot
Podwieczorek: chrupki kukurydziane, serek, gruszka, melisa
ŚRODA 26.03
Śniadanie: chałka, miód, jabłko, mleko
Obiad: krem cebulowy z grzankami, nuggetsy, ziemniaki, surówka wiosenna, kompot
Podwieczorek: krążki gryczane, pasta twarogowa ze szczypiorkiem (wyrób własny), marchewka słupki, melisa
CZWARTEK 27.03
Śniadanie: ciabata z wędliną, rzodkiewka, kakao
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, gulasz z warzywami, buraki zasmażane, kompot
Podwieczorek: kanapki z serem żółtym, pomidor, melisa
PIĄTEK 28.03
Śniadanie: chleb wiejski z pastą z awokado i jajka (wyrób własny), ogórek zielony, herbata
Obiad: zupa rosolnik, klopsy rybne w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka szwedzka, kompot
Podwieczorek: gofry z polewą i owocami, woda z pomarańczą