JADŁOSPIS 24−28.08
PONIEDZIAŁEK 24.02
Śniadanie: chleb baltazar, serek wiejski, rzodkiewka, herbata z pomarańczą
Obiad: zupa kartoflanka, placki warzywne, sos czosnkowo-jogurtowy, kompot
Podwieczorek: chleb żytni, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, melisa
WTOREK 25.02
Śniadanie: ciabata z wędliną, papryka, kakao
Obiad: krem z cukinii z grzankami, filet z kurczaka w sosie marchewkowym, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek: galaretka, chrupki kukurydziane, mandarynka, mięta
ŚRODA 26.02
Śniadanie: rogal maślany z miodem, gruszka
Obiad: zupa koperkowa, bitki, kasza gryczana, buraczki zasmażane, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z serem żółtym, pomidor, mleko
CZWARTEK 27.02
Śniadanie: chleb królewski, pasta twarogowa z burakiem (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, melisa
Obiad: zupa z fasolki szparagowej, risotto z warzywami i indykiem, kompot
Podwieczorek: pączki, winogrono, woda z pomarańczą
PIĄTEK 28.02
Śniadanie: parówki, chleb maślany, ketchup, ogórek zielony, herbata zimowa
Obiad: rosół z makaronem, ryba w cieście naleśnikowym, ziemniaki, sałatka z kalafiora, kompot
Podwieczorek: krakersy, pasta twarogowa z suszonymi pomidorami (wyrób własny), papryka, rumianek