22–26 lipca

PONIEDZIAŁEK 22.07

Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, pomidor, rumianek

Obiad: zupa kartoflanka, makaron, sos owocowy, kompot

Podwieczorek: chleb barowy z wędliną, ogórek zielony, herbata zielona

WTOREK 23.07

Śniadanie: chleb rodzinny, serek wiejski, herbata

Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, filet pieczony w sosie warzywnym, ryż, surówka z kapusty białej, kompot

Podwieczorek: galaretka, herbatniki, borówki, mięta

ŚRODA 24.06

Śniadanie: chałka z dżemem, jabłko, kakao

Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki,  mizeria,  kompot

Podwieczorek: chleb graham z pastą czosnkową (wyrób własny), kalarepa, herbata owocowa

CZWARTEK 25.06

Śniadanie: chleb wiejski, jajecznica, pomidor, herbata owocowa

Obiad: zupa ogórkowa, sos boloński, makaron spaghetti, mozzarella,  kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski z pastą z tuńczyka (wyrób własny), papryka, rumianek

PIĄTEK 26.06

Śniadanie: chleb żytni z wędliną, rzodkiewka, mięta

Obiad: zupa krupnik, pierogi z serem, surówka z marchewki,  kompot

Podwieczorek: ciasto szpinakowe, arbuz, lemoniada