PONIEDZIAŁEK 22.04
Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, pasta czosnkowa (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
WTOREK 23.04
Śniadanie: chleb maślany, parówki, pomidor, ketchup, herbata z cytryną
Obiad: zupa botwinkowa, filet pieczony z kurczaka w sosie warzywnym, kasza bulgur, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta
ŚRODA 24.04
Śniadanie: bułka wrocławska z nuttelą (wyrób własny), jabłko, kawa inka
Obiad: krem z zielonego groszku z grzankami, kotlet pożarski, ziemniaki, surówka z marchewki, sok tłoczony
Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, herbata z cytryną
CZWARTEK 25.04
Śniadanie: serek wiejski, chleb barowy, pomidorki koktajlowe, herbata
Obiad: zupa pieczarkowa, chili con carne, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: ciasto z rabarbarem, winogrono, mięta
PIĄTEK 26.04
Śniadanie: chleb baltonowski, pasta z makreli (wyrób własny), pomidor, melisa
Obiad: rosół, pulpety rybne w sosie koperkowym, kalafior gotowany, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: sałatka jarzynowa, chleb kukurydziany, rumianek