PONIEDZIAŁEK 20.05
Śniadanie: kajzerka, bieluch, papryka, melisa
Obiad: zupa z zielonego groszku, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, rumianek
WTOREK 21.05
Śniadanie: bułka wrocławska z dżemem, gruszka, kawa inka
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, indyk w sosie serowo-brokułowym, kasza kuskus, surówka z marchewki kompot
Podwieczorek: chleb tygrys, pasta czosnkowa (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
ŚRODA 22.05
Śniadanie: chleb wiejski z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), pomidor, herbata zielona
Obiad: zupa ogórkowa, filet z kurczaka w sosie marchewkowym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: chleb barowy, ser żółty, ogórek zielony, herbata z cytryną
CZWARTEK 23.05
Śniadanie: chleb rodzinny, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, rumianek
Obiad: zupa zacierkowa, makaron razowy, sos boloński, mozzarella, kompot
Podwieczorek: chleb maślany, wędlina, pomidorki koktajlowe, melisa
PIĄTEK 24.05
Śniadanie: chleb baltonowski, parówki, ogórek zielony, herbata owocowa
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, ryba smażona, mizeria, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: koktajl owocowy, słomka ptysiowa, jabłko