2–6 września

PONIEDZIAŁEK 02.09

Śniadanie: chleb wiejski z bieluchem, rzodkiewka, herbata owocowa

Obiad: zupa kapuśniak, makaron, sos truskawkowo-jogurtowy, ananas,  kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski z wędliną, pomidor, herbata owocowa

WTOREK 03.09

Śniadanie: bułka śniadaniowa, pasta szpinakowa (wyrób własny), kalarepa, herbata zielona

Obiad: zupa z fasolki szparagowe z ryżem, filet w cieście naleśnikowym, ziemniaki, surówka z kapusty, pekińskiej, kompot

Podwieczorek: galaretka, chrupki, śliwka, mięta

ŚRODA 04.09

Śniadanie: chałka z  dżemem, jabłko, kawa inka

Obiad: zupa buraczkowa, leczo z indyka z warzywami, ryż, kompot

Podwieczorek: chleb rodzinny, pasta z kurczaka (wyrób własny), pomidorki, koktajlowe, melisa

CZWARTEK 05.09

Śniadanie: chleb barowy z serem żółtym, papryka, rumianek

Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, bitki, kasza pęczak, kapusta zasmażana, kompot

Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, ogórek zielony, herbata z cytryną

PIĄTEK 06.09

Śniadanie: chleb tygrys, parówki, ketchup, ogórek zielony, mięta

Obiad: krem cebulowy z grzankami, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki, surówka szwedzka, kompot

Podwieczorek: ciasteczka francuskie z brzoskwinią, arbuz, lemoniada