JADŁOSPIS 17−21.03
PONIEDZIAŁEK 17.03
Śniadanie: chleb żytni, bieluch, herbata zielona
Obiad: zupa barszcz biały, makaron z sos pesto, pomidor, kompot
Podwieczorek: kisiel, biszkopty, gruszka
WTOREK 18.03
Śniadanie: kajzerka, jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, pomidorki koktajlowe, rumianek
Obiad: krem z cukinii z grzankami, filet pieczony w sosie paprykowo-serowym, ryż, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: chleb baltazar, kabanosy, ogórek kiszony, herbata z imbirem
ŚRODA 19.03
Śniadanie: bułka wrocławska, dżem, jabłko, mleko
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kotlet mielony, ziemniaki, colesław, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny (wyrób własny), pomidor, herbata owocowa,
CZWARTEK 20.03
Śniadanie: kanapki z wędliną, papryka, kawa inka
Obiad: zupa parzycha, kaszotto z indykiem i warzywami, kompot
Podwieczorek: ciasteczka francuskie z brzoskwinią, winogrono, melisa
PIĄTEK 21.03
Śniadanie: chleb królewski, pasta z makreli (wyrób własny), ogórek zielony, mięta
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, ryba w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Podwieczorek: krakersy, pasta z suszonych pomidorów (wyrób własny), marchewka w słupkach, herbata z cytryną