PONIEDZIAŁEK 17.02
Śniadanie: grahamka, kabanosy, ogórek zielony, herbata z pomarańczą
Obiad: zupa jarzynowa z ryżem, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, papryka, kakao
WTOREK 18.02
Śniadanie: chleb barowy z serem żółtym, rzodkiewka, rumianek
Obiad: zupa zacierkowa, filet z kurczaka w sosie pomidorowym, ryż, kompot
Podwieczorek: mus owocowy, herbatniki, winogrono, herbata z cytryną
ŚRODA 19.02
Śniadanie: bułka wrocławska, twarożek owocowy (wyrób własny), bakalie, mleko
Obiad: krem ziemniaczany z grzankami, krokiety z mięsem, surówka z kapusty kiszonej, sok
Podwieczorek: chleb kukurydziany z pastą w wędliny (wyrób własny), pomidor, herbata zielona
CZWARTEK 20.02
Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, pomidorki koktajlowe, chleb królewski, herbata zimowa
Obiad: zupa buraczkowa, pulpety w sosie pieczarkowym, kasza, marchewka z groszkiem, kompot
Podwieczorek: chleb maślany, pasta twarogowo-paprykowa (wyrób własny), rzodkiewka, melisa
PIĄTEK 21.02
Śniadanie: chleb żytni, pasta z łososia i jajek (wyrób własny), ogórek zielony
Obiad: zupa neapolitanka, ryba smażona w panierce z siemienia lnianego, ziemniaki, mizeria, kompot
Podwieczorek: gofry, mandarynka, mleko