PONIEDZIAŁEK 17.06
Śniadanie: chleb tygrys, serek wiejski, ogórek zielony, herbata zielona
Obiad: zupa kapuśniak, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski z pastą z wędliny (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
WTOREK 18.06
Śniadanie: buła śniadaniowa, ser żółty, rzodkiewka, herbata z cytryną
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, polędwiczki z kurczaka w sezamie, ziemniaki, kalafior, kompot
Podwieczorek: koktajl owocowy, borówka, herbatniki
ŚRODA 19.06
Śniadanie: chałka, dżem truskawkowy, gruszka, kawa inka
Obiad: zupa ogórkowa, pieczeń rzymska w sosie, kasza pęczak, kapusta zasmażana, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny, wędlina, kalarepa, mięta
CZWARTEK 20.06
Śniadanie: chleb barowy, parówki, pomidor, ketchup, rumianek
Obiad: krem z białych warzyw, leczo z indyka, ryż, kompot
Podwieczorek: gofry z polewą, arbuz, lemoniada
PIĄTEK 21.06
Śniadanie: chleb żytni z wędliną, papryka, melisa
Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek : chleb baltonowski, pasztet (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata owocowa