PONIEDZIAŁEK 16.09
Śniadanie: kajzerka, serek wiejski, rzodkiewka, melisa
Obiad: zupa z zielonego groszku, kluski leniwe, polewa jogurtowa, surówka z marchewki kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), papryka, rumianek
WTOREK 17.09
Śniadanie: chleb baltazar z wędliną, pomidor, herbata zielona
Obiad: krem pomidorowy z grzankami, filet z indyka w sosie szpinakowym, ryż brązowy, kompot
Podwieczorek: chleb maślany z pastą czosnkową (wyrób własny), kalarepa, herbata z cytryną
ŚRODA 18.09
Śniadanie: tosty z serem, ketchup, ogórek zielony, mięta
Obiad: kotlet z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, sok
Podwieczorek: kisiel, ciasteczka, winogrono, rumianek
CZWARTEK 19.09
Śniadanie: rogalik z miodem, gruszka, kawa inka
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, pieczeń rzymska w sosie, kasza gryczana, brokuł gotowany, kompot
Podwieczorek: chleb królewski z wędliną, papryka, mięta
PIĄTEK 20.09
Śniadanie: chleb barowy z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata owocowa
Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, ryba smażona, ziemniaki, surówka wiosenna, kompot
Podwieczorek: gofry z owocami, lemoniada