JADŁOSPIS 10−14.03
PONIEDZIAŁEK 10.03
Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, pomidorki koktajlowe, inka
Obiad: zupa kapuśniak, makaron z sosem owocowym, ananas, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, papryka, herbata z imbirem
WTOREK 11.03
Śniadanie: chleb baltazar, twarożek czosnkowy (wyrób własny), rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, potrawka z indyka i warzywami, kasza kuskus, kompot
Podwieczorek: budyń czekoladowy, ciasteczka maślane, winogrono
ŚRODA 12.03
Śniadanie: jajecznica, chleb baltonowski, pomidor, herbata z cytryną
Obiad: zupa z fasolki szparagowej, polędwiczki w panko, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: chleb tygrys, pasta z kurczaka (wyrób własny), ogórek zielony, rumianek
CZWARTEK 13.03
Śniadanie: chleb królewski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek, melisa
Obiad: zupa ogórkowa, spaghetti, sos boloński, mozzarella, kompot
Podwieczorek: drożdżówka, jabłko, mleko
PIĄTEK 14.03
Śniadanie: chałka, nutella (wyrób własny), gruszka, herbata owocowa
Obiad: krem ziemniaczany z grzankami, ryba smażona, ryż brązowy, brokuł gotowany, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski, pasztet (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata z cytryną