PONIEDZIAŁEK 10.02
Śniadanie: bułka śniadaniowa, bieluch, rzodkiewka, bawarka
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kopytka z okrasą z cebuli, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek: chleb królewski, kabanosy, pomidorki koktajlowe, herbata z cytryną
WTOREK 11.02
Śniadanie: chleb baltonowski z wędliną, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa ogórkowa, chili con carne, kasza kuskus, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: serek, chrupki kukurydziane, jabłko, mięta
ŚRODA 12.02
Śniadanie: chleb baltazar, pasta z awokado i jajek, papryka, herbata
Obiad: krem z zielonego groszku z grzankami, pizza z szynką i serem, kompot
Podwieczorek: chleb tygrys, pasta tzatziki (wyrób własny), pomidor, herbata zimowa
CZWARTEK 13.02
Śniadanie: chałka z dżemem, gruszka, mleko
Obiad: zupa grochowa, filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ryż, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: chleb barowy, twarożek ze szczypiorkiem (wyrób własny), papryka, melisa
PIĄTEK 14.02
Śniadanie: tosty, pomidor, ketchup, herbata z imbirem
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, kotlet rybno-warzywny, ziemniaki, brokuł gotowany, kompot
Podwieczorek: ciasto szpinakowe, mandarynka, mleko