1–5 lipca

PONIEDZIAŁEK 01.07

Śniadanie: chleb barowy, bieluch, pomidor, herbata owocowa

Obiad: zupa barszcz biały, ryż, sos truskawkowo-jogurtowy, ananas,  kompot

Podwieczorek: chleb żytni z pastą z wędliny (wyrób własny), ogórek zielony, mięta

WTOREK 02.07

Śniadanie: chleb wiejski z wędliną, papryka, herbata zielona

Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, kotlet z kurczaka, ziemniaki, fasolka szparagowa, kompot

Podwieczorek: serek, chrupki kukurydziane, maliny, melisa

ŚRODA 03.07

Śniadanie: bułka wrocławska, miód, jabłko, kawa inka

Obiad: zupa buraczkowa, indyk w sosie brokułowo-serowym, makaron, kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta tzatzyki (wyrób własny), kalarepa, herbata owocowa 

CZWARTEK 04.07

Śniadanie: bułka śniadaniowa, ser żółty, pomidor, pomidor, rumianek,

Obiad: krem z zielonego groszku, gulasz, kasza gryczana, ogórek kiszony,  kompot

Podwieczorek: drożdżówka z budyniem, borówka, lemoniada

PIĄTEK 05.07

Śniadanie: chleb rodzinny, kabanosy, ogórek zielony, herbata z cytryną

Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, ryba w sosie greckim, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: chleb tygrys, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, melisa