PONIEDZIAŁEK 07.04
Śniadanie: chleb baltonowski z serem żółtym, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa ogórkowa, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot
Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, rzodkiewka, kawa inka
WTOREK 08.04
Śniadanie: bułka śniadaniowa z pastą twarogową ziołową (wyrób własny), papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z ryżem, kotlety z kurczaka, ziemniaki, surówka z młodej kapusty, kompot
Podwieczorek: galaretka, banan, wafle ryżowe, mięta
ŚRODA 09.04
Śniadanie: bułka wrocławska z twarożkiem owocowym (wyrób własny), jabłko, mleko
Obiad: zupa koperkowa, filet z indyka w sosie szpinakowym, ryż, kompot
Podwieczorek: chleb królewski, kabanosy, pomidorki koktajlowe, herbata z cytryną
CZWARTEK 10.04
Śniadanie: chleb wiejski, pasta z łososia i jajek (wyrób własny), pomidor, herbata
Obiad: krem pomidorowy z grzankami, krokiety z mięsem, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Podwieczorek: chleb maślany z pastą z kurczaka (wyrób własny), ogórek kiszony, rumianek
PIĄTEK 11.04
Śniadanie: jajko gotowane ze szczypiorkiem, chleb barowy, herbata zielona
Obiad: zupa truskawkowa z makaronem, pulpety rybno-warzywne w sosie, ziemniaki, kalafior gotowany, kompot
Podwieczorek: ciasto ucierane z porzeczką, gruszka, woda z pomarańczą