JADŁOSPIS 14−18.04.
PONIEDZIAŁEK 14.04
Śniadanie: ciabata z twarożkiem z rzodkiewką, ogórek zielony, herbata zielona
Obiad: zupa z zielonego groszku z ziemniakami, makaron penne z sosem pesto (własny wyrób) i pomidorkami, kompot
Podwieczorek: chleb królewski z wędliną, papryka, herbata z cytryną
WTOREK 15.04
Śniadanie: kanapki z serem żółtym, kabanosy, pomidorki koktajlowe, kakao
Obiad: krem z cukinii z grzankami, fajita indyka z warzywami, ryż, kompot
Podwieczorek: jogurt owocowy, podpłomyki, winogrona
ŚRODA 09.04
Śniadanie: chałka z miodem, bakalie, mleko
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, polędwiczki panierowane w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z marchewki, sok jabłkowy
Podwieczorek: chleb mieszany, pasta twarogowo-czosnkowa, rzodkiewki, rumianek
CZWARTEK 10.04
Śniadanie: jajecznica, chleb wiejski, pomidor, melisa
Obiad: barszcz ukraiński, pieczeń rzymska w sosie chrzanowym, kasza bulgur, mizeria, kompot
Podwieczorek: kanapki z serem żółtym, ogórek zielony, mięta
PIĄTEK 11.04
Śniadanie: pasta z makreli (wyrób własny), chleb graham, ogórek kiszony, herbata owocowa
Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, kotlety rybno-warzywne, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: ciasto czekoladowe, gruszka, mleko